Мысли вслух...!

• Автор темы Автор темы Юлия F.
  • Дата начала Дата начала
Какая старинка? Я дома тоже обычный чайник использую, кстати который намного дороже електрического:confused:

Ну каждому свое я не спорю:) я обычным только на даче над костром. Металл дороже пластмассового чайника вот тебе и цена.

Нееее.Слишком много света нагорает.....А я люблю чайком побаловаться....в копеечку влетает....

А тогда ясно.... с нашими ценами и пенсиями много не нагреешь

Блин, все таки попал под дождь.) На 5 минут раньше если бы из универа ушел, то не попал бы. А так мокрый весь)

Только что ливень кончился гроза ветер сильный вообще бы деревья гнулись по полам

Тьфу.......Опять сжег чайник.........Сижу занимаюсь Суперлигой.....чайник поставил.....жду когда засвистит....а свисток одеть забыл........чуствую...пахнет расскаленным металлом.........Бедный чайник....Придется идти и покупать новый...

Дед, извини за чайник!, MEA CULPA:o
Это со мной возился по Суперлиге! Сейчас не то, что армянский коньяк я тебе должна, еще и чайник свистящий!:sbeer:

Ну й спека сьогодні пішла, вогонь і полум'я з небес сиплються, повітря горить! Хоч дощ б пішов! З такими темпами в липні буде пекло! :(

Ну й спека сьогодні пішла, вогонь і полум'я з небес сиплються, повітря горить! Хоч дощ б пішов! З такими темпами в липні буде пекло! :(

А в нас дощ і температура +15 кожен день.......Молодець, я такими ж знаннями з англійської похвалитися не можу і не зможу ніколи...:)

А в нас дощ і температура +15 кожен день.......Молодець, я такими ж знаннями з англійської похвалитися не можу і не зможу ніколи...:)

Як те прошладно у вас. До речі ти в курсі що тепер українська світова мова замість англійської?

Колян джан, особливо не возхіщайся моїми українськими знаннями, не все золото, що блищить, я тобі по секрету скажу, звідки цей раптовий талант-а що стосується англійської, будь добрий, хоч і погано, але пиши іноді в темі-або я особисто тебе забанено на 2 місяці! Обіцяю! :D :cool:

Як те прошладно у вас. До речі ти в курсі що тепер українська світова мова замість англійської?

:eek: А ти де дізнався, що світова мова тепер український? Неа, я навіть нещодавно чула, що вірменський може бути десь четверту або п'ятим. Головне, щоб не арабський, жах! :rolleyes: Одного разу взялася за арабська, вивчила літери-це кошмар який-то, кожна буква у них пишеться по-різному на початку, в середині та кінці слова!
Найлегший іспанська!:)

Назад
Верх