Смотри а то забанит Марио от гневных писем)))))
НА ФОРУМЕ ПРОВОДЯТСЯ
ТУРНИРЫ ПРОГНОЗОВ Все конкурсы форума |
![]() |
Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Англии 20... yeliseeva.... 05/08 19:41 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Португали... yeliseeva.... 05/08 19:33 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Нидерланд... yeliseeva.... 05/08 17:57 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Турции 20... yeliseeva.... 05/08 17:32 Где был, что смотрел и заснял, чтобы другие посмот... Piter Brok 05/08 14:55 ОБЩИЙ ЗАЧЕТ: Серебряная пятерка 2025/2026 Anykey 01/08 14:48 ОБЩИЙ ЗАЧЕТ: Еврокубки 2025/2026 Anykey 01/08 14:32 |
что творится-то)))
Мяу!!!
Вот опять едем на соревнования!)Но теперь в БАРНАУЛ)))
"Чем больше ты работаешь, тем ты удачливее."-Фрэнк Лэмпард
Эмблема на груди важнее фамилии на спине!
Сердце Челси диспетчер Челси Фрэнки Лэмпард.
Юрий Розанов
Ще не вмерла Україна!
"Чоловік, якого беркутівці голим вивели на мороз, щоб пофотографуватися, живий і в безпеці. Про це йдеться в сюжеті нічного випуску ТСН. Новину про "полоненого" правоохоронцями активіста повідомив комендант Євромайдану Андрій Парубій. Раніше в мережі з'явилося відео, як стрункого чоловіка у самих шкарпетках виводять з міліцейського автобуса. На тілі – сліди побиття, а на шиї – сліди від гумових куль. Бійці "Беркута" знімають полоненого на мобільні телефони. Згодом дають до рук щось схоже на шкребок для снігу і змушують позувати для фото на згадку. Обличчя деяких бійців потрапили в об'єктив. Можна впізнати і місце події – вулицю Грушевського у районі Маріїнського парку просто перед Кабміном. Зараз чоловік знову зі своїми, на Євромайдані – йому допомагають медики. Парубій сказав, щойно постраждалий зміцнить сили – вийде до журналістів."
..У Києві для постраждалого на вулиці Грушевського Романа Сеника кров здали вже більше 200 людей. Хлопцеві гранатою відірвало кисть руки і він втратив 3,5 літри крові. За словами працівників київського міського центру крові, які реєструють донорів, "такого не було з часів попередньої революції у 2004", коли люди здавали кров на всяк випадок, пишу Українська правда...
Завтра игры в группах)а послезавтра финалы?)Время не знаю точно,но в12 судейская
Юрий Розанов
Да мы сейчас в гостинице Эдем)))Это точно знаю)
Юрий Розанов
Я , КАК Н Л О......НЕКОТОРЫЕ ЛЮДИ ЗНАЮТ , ЧТО Я СУЩЕСТВУЮ , НЕКОТОРЫЕ МЕНЯ ВИДЕЛИ , НЕКОТОРЫЕ ФОТОГРАФИРОВАЛИ , А КТО-ТО УТВЕРЖДАЕТ , ЧТО ВСТУПАЛ СО МНОЙ...............В КОНТАКТ !!
)))
Мяу!!!
Ну нам нравится))игры в 10))
Юрий Розанов