НА ФОРУМЕ ПРОВОДЯТСЯ
ТУРНИРЫ ПРОГНОЗОВ Все конкурсы форума |
![]() |
Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Италии 20... Sergsv 22/08 23:13 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Турции 20... Sergsv 22/08 21:12 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Англии 20... Sergsv 22/08 21:11 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Португали... Sergsv 22/08 21:11 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Нидерланд... Sergsv 22/08 21:10 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Англии 20... Sergsv 22/08 21:09 Fantasy Football на Sports.ru. Чемпионат Испании 2... Sergsv 22/08 21:08 |
А я з онлайн-перекладачем можу на будь-якій мові говорити![]()
![]()
![]()
Вінки на президента падають тоді, кохда президентові Рада не рада![]()
Помиляєшся, якщо вважаєш, що німецький легкий, там з артиклем і відмінками-мама не горюй! Я починала і німецька, трохи вючіла, самоучка, але складно одній, навіть по самовчителю, а те, як пишеться, так і читається-ти спробуй прочитати слова в 3 кілометри там, довгі-в горлі пересохне! та мова зламаєш!
Люблю я німецький![]()
Спасибі за комплемент але думаю мені складно буде я з англійським не особливоЯ, звичайно, задоволена, Денні, ти душка, але наскільки потягнеш?
Боюся, в кінці нас всіх забанити!
Це у нас тут психоз перед матчами ЧM, чи що?
Как хорошо сейчас на форуме!!!!!!!!! Тихо,спокойно.........Класс!
После дождя на улице просто прекрасная погода. Тополиного пуха пока что нету. Свежо на улице! Красота! Сейчас 5 км пробежал как на одном дыхании.
Опять затянуло все небо...........Достала эта погода........
Начался сильнейший дождь..........
у нас жарень стоит вобще аллес....духота - мне 3 день плохо уже....пух этот чертов кругом ((((((((((((((((((((
и никак не принимают курсовик по инженерной графике....задница какая то((((
сегодня пришел в шлепках в универ (уже до невыносимости жарко просто) и получил выговор)